Njoftime

  • 20 Nëntor 2014

    Thirrje për ekspertë me kohë të pjesshme

    Titulli i Pozicionit: Ekspert (me kohë të pjesshme)Titulli i Programit: Reformimi tërësor kushtetues si një kusht për rivendosjen e shtetit të së drejtës në funksion të nxitjes së progresit institucional – politik dhe zhvillimit social-ekonomikAfati i Fundit për të aplikuar: 22 maj 2014Përshkrimi i Projektit:
  • 20 Nëntor 2014

    Thirrje për Artikuj Shkencorë Kërkimorë për Reformën Kushtetuese

    Titulli i Programit: Reforma kushtetuese – Garanci për shtetin e së drejtës Afati i Fundit për të aplikuar: 15 tetor 2014  Përshkrim i programit Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë - Soros, në kuadër të Strategjisë së tij 2014-2017, ka ndërmarrë nismën për fillimin e një debati të gjerë publik mbi nevojën parësore që ka vendi për një reformë rrënjësore kushtetuese.