Aktivitete

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls në menu_set_active_trail() (rreshti 2405 i /home/reformak/public_html/includes/menu.inc).
 • Reforma Kushtetuese dhe shoqëria civile - Forumi rajonal Shkodër

  19 Shtator 2014

  Aktivitete

  0 komente
  Në datë 19 Shtator 2014, Qendra A.L.T.R.I zhvilloi takimin e parë me focus grupin e organizatave të shoqërisë civile në Shkodër. Në këtë takim morën pjesë aktorë të ndryshëm nga rrethi i shoqërisë civile, të cilët kontribuan duke...
 • Prezantimi i parë publik i nismës për "Reformën Kushtetuese"

  26 Maj 2014

  Aktivitete

  0 komente
  Nisur nga zhvillimet politike, juridike e sociale të ndodhura këto 16 vite nga koha e miratimit të Kushtetutës, Fondacioni Shoqëria e Hapur për  Shqipërinë, Soros, më datë 26 Maj 2014, ka shpalosur iniciativën për nisjen e një debati...
 • Diskutimi i projektligjit të ri “Për të drejtën e informimit”

  28 Mars 2013

  Aktivitete

  0 komente
  Në datën 28 mars 2013, Ministria e Drejtësisë organizoi një tryezë të rrumbullakët me përfaqësues të ministrive të linjës dhe partnerë ndërkombëtarë për të diskutuar projektligjin e ri të hartuar “Për të drejtën e informimit”....
 • Drejt Evropës përmes Drejtësisë

  04 Maj 2012

  Aktivitete

  0 komente
  Unioni i Gjyqtarëve dhe Universiteti Luarasi organizuan në datën 4 maj 2012 për herë të parë në Shqipëri një konferencë, e cila solli bashkë gjyqtarët, prokurorët, juristët e akademikët shqiptarë me gjyqtarët e juristët evropian për...

Faqet