Reforma Kushtetuese dhe shoqëria civile - Forumi rajonal Korçë

10 Tetor 2014

Në datën 10 Tetor, takimi i tretë me përfaqësues të botës akademike, në kuadër të diskutimit të 4 temave të fundit mbi reformën kushtetuese. Për të ndjekur kronikën e plotë mund të klikoni Ketu